tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 5; Tavarat esittelyssä part 2

Edellisessä joulukalenterin luukussa esiteltiin Nellin kaikki valjaat, pannat sekä hihnat, joten tässä postauksessa on esittelyssä kaikki loput tavarat. 

Heijastin- ja turvallisuustavarat
Ylhäällä oleva pelastusliivi on Best Frendin ja sen olen löytänyt kirpputorilta neljällä eurolla ja vielä ihan uuden veroisena. Liivi on käytössä kesäisin veneillessä sekä talvisin koirauimalassa.  Hurtaan Micro- heijastinliivi on ostettu Tuurista ja se on meillä ihan jokapäiväisessä käytössä, kuten Biltemasta ostettu muovinen heijastinhihnakin. Hauhau:n led-valopanta, heijastinhuivi sekä heijastinvaljaat on kaikki muistaakseni ostettu joistain marketeista ja ne ovat meillä harvemmin käytössä.
Harrastuskamat

Nellin tummanvihreä vaellusreppu on löytynyt kirpputorilta muutamalla eurolla ja se on ollut kerran "oikealla" vaelluksella käytössä, joten ei sitä kovin paljoa käytetä. 15m jälkiliina taas on Biltemasta ja aina jäljeljestäessä käytössä. Pikkutavaroista naksutin on marketista ostettu ja pilli taas paikallisesta eläinkaupasta ostettu. Kosketusalustana toimiva pakasterasian kansi on lainattu meidän keittiöstä ja kosketuskepin olen taiteillut omin käsin. Tasapainotyyny on myös peräisin Biltemasta ja namipusseista pinkki Pro Gogin on M&M:stä ja muut on ostettu näyttelyistä ja koiratapahtumasta. 

Lelut
Ensiksi treenilelut, joista berran ja Pro dogin pinkki patukka on Mustista ja Mirristä peräisin. Raatolelujen alkuperää en raatokettua lukuunottamatta muista ja kettu onkin ostettu meidän toisesta mätsäristä palkkioksi hyvästä menestyksestä Nellille. 

Vinkuleluja on keräytynyt Nellin asuessa meille useita, mutta osa niistä on hukkunut muutoissa ja reissuissa sekä lenkeillä ja tässä on nyt Nellin koko vinkuleluarsenaali. Niitä on keräytynyt matkaan niin ulkomailta kuin halpamarkettejen tarjouslaareista. 
Uimalelujakin on keräytynyt aika paljon ja osa niistä on ihan itse tehtyjäkin. Eniten käytössä ja siten Nellin lemppareita näistä on oranssi dummy ja puinen vesinoutokeppi.

Hoitotarvikkeet ja lääkkeet
Nellin hoitolaukkuna toimii UGG- merkkinen hevosten harjalaukku. Sen sivustoilla oleviin pikkutaskuihin saa kätevästi kaikkia tarpeellista, kuten muovipusseja, sakset, rasvaa ja shamppoota ja laukun keskelle ahtuu hyvin kaikki harjat niin kammoista ja furminaattorista ihan tavalliseen hiusharjaan. 
Nellin lääkekaapista löytyy tietysti lääkkeitä moneen lähtöön, mutta eniten käytettyjä ovat Helosan/Bebanthen, Canofite vet, Betadine, Anivox ja Molkosan.

Muita tavaroita
Hammasharja- ja tahna, matkajuomapullo, kongit, ensiapulaukku ja huivi. 
Nellin sänky/sohva, jonka entinen naapurimme Nellille rakensi.

Kuljetushäkki ja sen sisällä oleva peti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti