sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 11; Pystyjä korvia ja kippurahäntiä


Luukusta 11 löytyy tarinaa meidän tämän päivän reissusta maalle ja pystäritreffeistä siellä. Aamulla tosiaan otimme suunnaksi maaseudun rauhan ja lähdimme tapaamaan puolivuotiasta pohjanpystykorvauros Moskua. Kaksikolla synkkäsi kyllä heti alusta alkaen hyvin vaikka ne vähän intoituivatkin haukkumaan toisillee alkuhaisteluiden jälkeen. Pienen lenkin jälkeen uskaltauduttiinkin päästämään ne irti ja kumpikin painui heti hihnan lukon auettua metsään riehumaan. Ensiksi näytti siltä että Nelli ja Mosku olisivat innostuneet leikkimään ihan kunnolla, mutta leikit jäivätkin kuitenkin pelkkään jahtausleikkihin ja juoksukilpailuihin. 

Tutustumisten jälkeen lähdimmekin sitten metsään sompailemaan, jossa oli lunta ja paljon! N ja M saivat kyllä kunnon liikunnan juoksenneltuaan toista tuntia syvässä lumessa. Ja oli kyllä kiva Nellinkin päästä pitkästä aikaa hengaamaan aikaansa toisen yhtä energisen ja vielä jopa energisemmän tapauksen  kanssa kuin Nelli.  Nellistä on muutenkin tullut viimeaikoina jotenkin tosi paljon sosiaallisempi kuin ennen. Se on esimerkiksi löytänyt jo kolme kivaa poikakaveria täältä meidän kodin lähistöllä, joita aina lenkeillä treffataan. Vähän tätimäinenhän siitä on tullut ja näitä nuorempia jätkiä on välillä Nellin mielestä ojentaa, jos ne ei sen mielestä käyttäydy tarpeeksi hienosti. Mutta uudet koiratuttavuudet on kyllä aina tervetulleita ;)      
"Ei se oikeestaan oo kauheen vihainen"
Nyt on jo kyllä jo aikas jännät paikat kun on enää kolme yötä jouluun. Mitäköhän se pukki oikein tuo mulle lahjaksi.....

2 kommenttia: