keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Mut pysytsä pinnalla

Nellipäs pysyi, vaikka edellisestä uintikerrasta olikin jo useampi kuukausi. Tosiaan lauantaina otimme suunnaksi aamulla ennen yhdeksää koirasporttiin Leppävedelle ja Nellin kanssa polskimaan lähtivät Gloria sekä Romeo. Automatka sujui  yllättävän rauhallisesti Nellin osalta, vaikka vähän luulinkin että se olisi edes vähän kapinoinut jalkatilassani matkustamista. Tosin, jos olisi ollut joku muu vuorokauden aika kuin aamu ja jos Nelliltä ei olisi jäänyt aamu-unet kesken, niin vastalausetta siltä olisi ihan varmasti tullut. Ei ole nimittäin ikinä ennen onnistunut edes lyhyillä matkoilla jalkatilassa matkustaminen saati sitten reilun puolen tunnin matkalla.                                                     
Uimalaan saavuttuamme Romeo pääsi ekana altaaseen ensikertalaisena ja polskikin oikein reippaasti! Sen jälkeen tulikin Nellin vuoro ja se teki taas ne perinteiset uimalatemppunsa, eli käveli ihan tyynesti rampin päähän ja sitten kun olisi pitänyt veteen siirtyä niin jarrut pohjaan eikä liikkunut enää minnekkään. Lopulta pienen houkuttelun jälkeen avustettiin uittajan kanssa N veteen, josta uinti sitten lähtikin luistamaan! Neiti ui oikein reippaasti ja tasaisesti käyttäen taas kaikkia jalkojaan hyväkseen ja uintikuntokin kesän jäljiltä oli parantunut. Nelli ui lopulta viisi kokonaista kierrosta altaan ympäri, joista kaksi viimeisintä mentiin ihan putkeen ilman taukoa välissä. Vähän se uidessa puuskutti, mutta aina kun pysähdyttiin rampille taukoa pitämään niin puskutus lakkasi. Ja lähtihän se myös jo toisella kerralla ihan vapaaehtoisesti, minun houkuteltua vähän, uimaan!          
" Jos ei tahdo niin eihän oo pakko?"


Nellin uitua se sai päällensä kylppäritakkinsa ja jäi kuivattelemaan itseään vielä Glorian uinnin ajaksi. Myös Gloria ui hienosti ja innokkaasti hakien omaa leluaan vedestä. Glorian uinnin jälkeen lähdettiinkin sitten kotimatkalle ja autossa olikin kolme märkää ja väsynyttä haukkua. 
Väsynyt uimamaisteri. Postauksen kuvat (c) Saara

2 kommenttia:

  1. Ihana Nelli Karamelli. Oon ehkä nähnyt äänekoskella sut ja nellin. Kun itse käyn siellä. Siirin kanssa kun tuttu asuu siellä.
    http://siirijaremu.blogspot.com

    VastaaPoista