torstai 6. marraskuuta 2014

Kuvallista haastetta

Saimme Silkkiturkit- blogista mukavalta kuulostavan kuvahaasteen, jonka ajattelinkin sitten toteuttaa, kiitoksia haasteesta! Haastan tällä kertaa kaikki halukkaat tekemän blogeissaan tämän saman haasteen! 


 "Ideana on että jokainen etsii sopivimman kuvan (1-2kpl) ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Kuva voi liittyä millä tahansa tavalla kategoriaan, mutta oman lemmikin tulee kuitenkin esiintyä jokaisessa kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan hyödynnetään jo arkistoissa olevia. Voit osallistua useammallakin lemmikillä jos niin haluat. Kun olet löytänyt jokaiseen kategoriaan kuvan, haasta seuraava blogi koluamaan kuva-arkistojaan. Nyt huumoria peliin! "

Paras yhteiskuva
Ehkä kaikista parhaiten onnistunut yhteiskuva meistä Nellin kanssa niin laatunsa kuin ilmeidemme puolesta. 

Ja tämä taas kuvaa ehkä kaikista eniten meidän normi yhteiskuvien ottamista, jossa Nelli ei aina ole niin kovin innoissaan mukana. :D
Treenaamassa
Tää kuva on ehdottomasti yksi lemppari harrastuskuvistamme, sillä olemme juuri meidän kummankin lempiharrastuksen parissa upeissa talvisissa maisemissa.
Nelli tekemässä innoissaan ruutua opittuaan sen vähän aikaa sitten. 

Kisaamassa
Meidän ekat isommat mätsärit Jyväskylässä, jossa Nelli käyttäytyi mielestäni niin upeasti. 

Ja tässä kuvassa ollaan meidän ekojen möllejen jälkeisessä helpottuneessa olotilassa! Tiedätte varmaan tunteen, kun on jännittänyt pitkään jotain tärkeää juttua sitten se onkin yhtäkkiä ohi. ;)

Paras kesäkuva

Alkukesällä eräältä metsälenkiltä otettu kuva, kun Nelli odottaa lupaa päästä juoksemaan vapaana jännittyneissä tunnelmissa. 

Tai tämä missä Nelli taas seilailee  innoissaan mökillämme uudella paatillaan.

Paras talvikuvaKummassakin viime talvena otetussa kuvassa on just sitä ihanaa talvi tunnelmaa ja Nellikin on pistänyt parastaan poseeraamisen suhteen. ;) 

Tunnelmallisin kuva

Ensimmäinen kuva on yksi ehdottamasti lempparikuvistani Nellistä etenkin  rauhallisen ja salaperäisen tunnelmansa takia. Toisesta kuvassa on myös sitä samaa tunnelmaa vaikka aluksi meinasinkin poistaa kyseisen otoksen kokonaan pois koneelta kuvaa tarkemmin katsottuna, mutta sitten yhtäkkiä tykästyinkin siihen kovasti.

Hassuin ilme

Epätoivoa ja ilveilyä. Niistä kaikkein parhaimmat ilmeet syntyy !

Lomalla

Nelli rennoissa fiiliksissä ensin mökillä ja sitten hotellielämää viettämässä viime kesänä. Ei pidä turhia jännittää, on Nellin motto. 
Työssä

Tokoiluhommissa ja toisessa Nellin mielestä erittäin tärkeässä työssä eli hiirikannan vähentämisessä mökillämme.
Tihutöissä
Järkytyin suuresti kansioita selatessani, etten löytänyt Nellistä yhtään tihutyökuvaa ja sitten tarkemmin miettiessäni tajusin ettei se edes koskaan tee mitään pahojaan lukuunottamatta paperin syömistä. Pikku herranterttu. :D No tämä kuva kuitenkin on tavallaan tihutyötä, joten valitsin sen. Eli Nellillä on tapana moottoriveneellä ajellessa työntää kuononsa kuohuihin ja ottaa suu täyteen vettä ja purskautttaa ne veneen keulassa istuvan päälle. Siksi kaikki meidän mökillä vierailijat istuukin aina keulassa... 
Toinen identiteetti


Kyylä. Kuvista käy varmaan ilmi se, joten mitä turhia selittelemään. Nelli vaan on aina siellä missä jotain sattuu tapahtumaan. ;)

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Varsinkin yhteiskuvat, kyttäily ja toi vedenpurskautusjuttu. Hah, mikä otus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! Nelli on kyllä hiukan omalaatuinen persoona, mutta onneksi ihana sellainen ♥ ;)

   Poista
 2. Millo arvonnan voittaja selvii

  VastaaPoista
 3. Arvonta suoritetaan huomisen aikana, jonka jälkeen julkaisen voittajan nimen täällä blogissa. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kuvia oot valinnut tähän:) Toi Nellin paatti on kyllä niin ihana, että täytyy Dinallekkin sellainen rakentaa ens kesänä.

  VastaaPoista