perjantai 12. syyskuuta 2014

Keep it simple

Kuvat viime sunnuntai aamulta
Hups, mikä postaustauko taas päässyt syntymään. No, selitys siihen löytyy siitä, ettei lähiaikoina olla tosiaankaan tehty mitään muuta kuin lenkkeilty, koska koulukiireet on vienyt niin paljon aikaa ja allekirjoittanutta on flunssa piinannut jo monen monta päivää. Onneksi viikon päästä tilanne toivottavasti helpottuu, kun työssäoppimiseni alkaa (kunhan vaan sopiva paikka löytyisi) ja siten aikaa jää ehkä enemmän, kun ei tarvitse enää läksyjä pakertaa tai kokeisiin harjoitella. Mutta nyt kuitenkin Nellin kuulumisiin. 

Nelli oli tosiaan keskiviikkona pitkästä aikaa hoidossa mummolassa, kun olin itse reissussa. Se ei ole ainakaan kahteen vuoteen ollut hoidossa, joten minua hiukan jännitti, miten päivä menisi ja ikävöisikö Nelli paljoa minua, kuten sillä on joskus tapana oli. Päivä oli kuitenkin mennyt hyvin ja Nelli oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti. Vastassa minua olikin Nelliä hakemaan mennessä oikein iloinen neiti ja häntäkin vispasi niin kovasti, että piti jo hetken oikein pelätä sen irtoamista. :D

Pari päivää huomasin Nellin ravistelevan ja raapivan toista korvaansa ja sitä sitten tarkemmin tutkiessani havaitsin korvatulehduksen alun. Nyt kuitenkin korvaa putsataan ja jossei putsaus tepsi niin sitten pitää pistäytyä eläinlääkärin paikkeilla. Harmittaa vaan, kun uskoin että raa´alle siirtymisestä olisi ollut apua näihin korvaongelmiin, mutta näköjään se tosiaan johtuu ilmoista, koska heti vähänkään kosteamman sään tultua allergiatkin palaavat. 

Huomenna meidän olisi tarkoitus lähteä viettämään viimeistä viikonloppua mökille ja siellä ehkä vähän aktivoitua harrastamisen suhteen ja käydä ainakin pyörälenkillä ja tehdä pitkästä aikaa verijälki metsään. Vähän syksy kuvailuja suunnitelmissa oli, joten niitä sitten tänne blogiinkin ensi viikon puolella julkaisen. Myös tuotearvostelupostausta sekä arvontaa on tulossa lähiaikoina ja eräs vähän isompi videoprojektikin on parasta aikaa tekeillä, joten pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti