sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mä nautin siit et sä nautit

Lomat on nyt jonkin aikaa sitten vietetty ja takaisin koulunpenkillekkin olen valitettavasti kerennyt palata jo aikaa sitten. Nelli ei ollut yhtään tyytyväinen  kouluun paluustani jouduttuaan viettämään päivät yksin kotona tekemättä mitään, kun se tottui kesälomalla että olin sen kanssa niin paljon kotona. Niinpä aina koulusta kotiin tullessani minua odottaa heti ovella pirteä paimen, jonka mielestä olisi lähdettävä heti välittömästi lenkille tai tehtävä jotain muuta kivaa. :D

Vaikka ihanat hellepäivät ovat nyt ohi ja ulkonakin sataa vettä lähes päivittäin ja on jo aika koleaa niin vielä hetkeksi on hyvä palata kesäpäiviin Nellin uintikuvien muodossa, jotka on otettu parisen viikkoa sitten. Helleviikkojen aikaan käytiin hyväksi meidän kodin lähellä sijaitsevaa rantaa käymällä siellä päivittäin ja välillä useita kertojakin päivässä. Nellille uintireissut olivat aina päivän kohokohta ja neiti saikin aina hepulin, kun näki sen uimaleluarsenaalin pakattavan uimareppuun pyyhkeen kanssa. Välillä vietettiin rannalla jopa parisen tuntia uimassa ja kun lähdön aika koitti niin Nelli oli sitä mieltä ettei me keretty olla siellä kuin pari minuuttia ja sitten sainkin ihan kirjaimellisesti raahata sen rannalta kotiin. Neiti myös keksi osoittaa mieltänsä liian pikaisesta käynnistä rannalla alkamalla kaivaa kuoppaa rantahiekalle, jonka seurauksena koko koira oli ihan hiekkainen ja se pääsi aina vielä kerran uimaan. 
Rantojen siisteysvirastosta päivää! 
N keksi myös uuden virikkeen rannalla, jos kukaan ei jaksanut koko aikaa heittää lelua sille. Se nimittäin alkoi putsaamaan rantaviivaa sukeltamalla joka ikisen kepinpalasen, vesikasvin tai pikkukiven ja kantamalla sen sitten rantaan. Nellin uimakunto on myös kehittynyt huimasti ja nyt se jaksaa uida yhteenkyytiin jopa 10-15 minuuttia käymättä rannassa ollenkaan.  Välillä se pitää oikein patistaa tulemaan takaisin rantaan. Talvella olenkin suunnitellut, että neiti pääsisi kerran kuussa uimalaan ylläpitämään uintikuntoaan. 


Loppuun vielä videokoostetta kesän uinneista mökiltä ja sen lähialueilta. :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten onnelliselta Nelli näyttää tossa videolla :') Ihanaa että se tykkää uimisesta noin paljon, se on tosi hyvää liikuntaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimisesta onkin vuosien mittaan tullut ihan toiseksi paras juttu mitä Nelli tykkää tehdä heti metsälenkkejen jälkeen :)

   Poista
 2. Nelli on kyllä tosi söpö :3 tee videopostaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli kiittää! Pistetään videopostaus pohdintaan ;)

   Poista
 3. Ihana blogi, jään seurailemaan! :----)

  http://lihavapupu.blogspot.com
  http://days-with-luna.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuoloa lukemaan! Käyn kurkkaamassa blogeihisi :)

   Poista