keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Me tehtiin se!

Tosiaan pidemmittä puheitta saavutimme viimeinkin Nellin kanssa meidän suurimman tavoitteen jo muutaman vuoden ajalta rallytokomöllejen muodossa Seinäjoella lauantaina. Ennen kisoja minua jännitti aika paljon ja olin aivan varma, että koko rata menee ihan pieleen, mutta junamatkalla tehdyt mielikuvaharjoitukset ja pahimpien pelkojen listaaminen autoivat ja minua ei enää hallilla ennen meidän suoritusta jännittänyt paljoakaan. Rata oli aika helppo ja yksinkertainen eikä eksymisen pelkoa ollut.  Onneksi myöskään meille kaikista vaikeimpia kylttejä ei radalla ollut. 

Nellin tekemiseen olin kyllä todella tyytyväinen alkuradasta, vaikka taisinkin virittää sitä vähän liikkaa ennen radalle menoa ja siitä johtuen N kiihtyi vähän liikaa hyppäsi toisella kyltillä päälleni ja saatiin siitä -3p kontrollin puutteesta. Myös muutamia talutinvirheitä tuli alkuradasta tehtyä, mutta muuten meillä meni hyvin. Sitten tultiinkin seitsämännelle kyltille ja suoritettiin se ihan onnistuneesti ja sen jälkeen Nelli alkaa rapsuttamaan kaulaansa! Yritin houkutella lelulla ja nameilla sitä jatkamaan matkaa, mutta ei se suostunut enää kiinnostumaan minusta yhtään. Loppurata mentiinkin joten kuten läpi vaan ilman minkäänlaista kontaktia toisiimme, mutta selvittiinpä siitä kuitenkin. :D

Tuo rapsuttelu kohtaus jäi kyllä vähän harmittamaan, sillä alkurata meni niin hienosti. Nelliä kutitti aika paljon jo ennen radalle menoa kaulasta ja naamasta ja se hankasi itseään useaan otteeseen ennen radalle menoa hallin lattiaan.

Hyvä fiilis jäi näistä meidän ensimmäisistä  mölleistä kuitenki ja tästä on hyvä lähteä parantamaan suoritusta. Video radasta ilmestyy myöhemmin !
1. Istu 
2. Koira eteen oikealta sivulle  -3 Kontr
3. Käännös oikeaan   
4. Istu, maahan   -1 Tal
5. Spiraali vasemmalle  -1 Tal
6. 270° asteen käännös vasempaan
7. Istu ja kierrä koiran ympäri - 1 Tal
8. 360° käännös oikeaan - 1 Tal
9. Täyskäännös vasempaan  -1 Py ja - 3 Uusi

Yhteensä 89p/100 ja hyväksytty tulos !

Tuomarin kommentti: 
Alkurata iloista menoa, loppuradalla harmittava mielenkiintoinen haju :)
Iloiset rallytokoilijat

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus. Mekin harrastetaan mun Suomenlapinkoira Nöpön kanssa rallytokoa, mutta vielä ei olla missään kisoissa oltu. Kovasti halua olis mennä, mutta vielä ei tässä lähellä edes möllejä oo ollut. :/ Mutta varsinaiset kisat on vissiin joskus syyskuussa. :) Tosi kiva kun videoit tuon radan, koska oon miettinytkin miten nuo sitten varsinaisesti menee. Jos sua kiinnostaa, niin tässä http://jazzuntassut.blogspot.fi/ mun blogi, niin voit liittyä lukijaksi. Mie liityin siun blogisi lukijaksi! Pidän hirveesti tästä sun blogin ulkonäöstä ja muutenkin yhteinen harrastus, niin luulen että voin saada sun blogista paljon irti. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia sekä kehuista että lukijaksi liittymisestä! Meillä oli kanssa ongelmana se ettei tällä seudulla ole möllejä ja siksi pitikin lähteä vähän kauemmaksi mölleileilemään. :) Hyvä jos videosta tai blogista on jotain hyötyä :) Käyn kurkkaamassa blogiisi !

    VastaaPoista