torstai 3. huhtikuuta 2014

Muutosten tuulet

Huhtikuu tuo tullessaan paljon isoja muutoksia meidän elämään. Isoinpana muutoksena on muutto uuteen kotiin. Muutamme siis Nellin kanssa kerrostaloon tulevana viikonloppuna ja hiukan jännittää, miten Nelli sopeutuu kerrostaloelämään monen vuoden omakotitalossa asumisen jälkeen. Sen entinen omistajahan sanoi syyksi myymiselle sen ettei N olisi sopeutunut kerrostaloon, mutta epäilen kyllä että suurimpana syynä oli kuitenkin räyhääminen ja allergiat. Ja minusta tuntuu ettei se saanut tarpeeksi virikkeitä ja liikuuntaa entisessä kodissaan ja oli siksi niin hankala. Uskon kyllä, että Nelli pärjää kuitenkin hyvin uudessa kodissa, kunhan se tottuu. Meidän hyvällä tuurilla samaan rappuun sattui rotikkanarttu, joka ei siedä toisia narttuja lähellään. :S Onneksi saatiin sen omistajan kanssa sovittua, että ollaan tarkkana rappukäytävässä ettei tule tappeluita. Blogissa tulee nyt siis olemaan muutaman päivän taukoa ennen kuin saadaan nettiyhteydet taas toimimaan uudessa kodissa.Virukset ovat myös iskeneet koneeseeni, joten pitäisi sekin viedä huollettavaksi.
Nempalla on asiaa
Pääsimme Nellin kanssa myös paikallisen kennelkerhon järjestämälle Rallytokokurssille. Kurssi tulee kyllä tarpeeseen, sillä minun omissa radan hahmottamiskyvyssä ja kylttejen oikeaoppisessa suorittamisessa on vielä puutteita. Kurssin ajankohta on myös juuri sopiva, sillä se pidetään 10.5 eli juuri meidän ensimmäisiä rallytokomöllejä, jotka järjetetään 17.5.

 Viime viikolla kotiutin uuden objektiivin kameraani. Kyseinen putki on Canonin 50mm (f/1.8), joka oli myynnissä ihan huippu halvalla, joten olihan se pakko ostaa, kun olen jo pitkään harkinnut sen ostamistakin. Super tyytyväinen olen kyllä tuohon uuteen putkeen !
Siis ei voi olla totta. Sä oot taas ostanut uuden putken sun kameraan, vaikka me just viime viikolla sovittiin, että sä uusit mun lelu- ja herkkuvarastot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti