lauantai 21. joulukuuta 2013

Jouluisella metsäretkellä

Luukku 21 tulee nyt poikkeuksellisesti vähän myöhempään, koska me tulimme vasta tunti sitten Nellin kanssa kotiin. Tänään siis olimme Saaran ja Glorian kanssa pikkujouluretkellä läheisellä Tärttämäellä. Ensin kävimme mäen huipulla ja neidit sitten siellä päällä vähän poseerasivat kameralle. Seuraavaksi menimme sitten mäen alla olevalle järvelle käymään ja päästin siellä Nellinkin vapaana juoksemaan, koska pelkäsin tuolla mäen päällä, että se putoasi alas. :)
Järven rannassa pidettiin evästauko. Koirat saivat omat pienet eväänsä ja meilläkin oli omamme. Koirat tietenkin kerjäsivät meidän herkkuja ja Nelli etenkin häiritsi paljon evästaukoa hyppimällä eväideni päällä ja kerjäämällä piparia. Joulutorttuani se kerkesikin muutaman kerran nuolaisemaan ja myös glögiä olisi tehnyt mieli maistaa. :D
 Eväinä Nellillä oli hau-haun proteinipatukka ja hammasharja luu.
Lenkin pituudeksi Sport Tracker ilmoitti 7km, mutta en kyllä luota siihen enää täydellisesti, kun se on pari kertaa huijannut. Tuntui kyllä, että oltaisiin kävelty paljon pidempi lenkki ! Hauskaa oli kyllä ja kiitos Saaralle ja Glorialle seurasta ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti