maanantai 30. joulukuuta 2013

Joululahjat esittelyssä

Joulu on nyt ohi ja vuosikin vaihtumassa, mutta vielä kuitenkin tässä postauksessa esittelen Nellin joululahjat.
Meidän joulu meni tosi hyvin, vaikka lumeton maa ja vesisade veivätkin vähän joulumieltä. Toivon kyllä todella, että lunta tulisi paljon ja mahdollisimman pian, sillä en kestä enää hetkeäkään tätä vesisadetta ja rapakelejä !

Uusi peti vihdoinkin ! Nellin vanha peti oli tosi rähjäisessä kunnossa, joten tämä uusi tuli todellakin tarpeeseen. Peti on ihanan pehmeää materiaalia, eikä siihen jää karvatkaan kiinni ja se on vielä tarpeeksi isokin. Nelli tykkäsi. Myös petillä olevan pehmolelun Nelli sai kanssa lahjaksi. Sitä se käyttää enimmäkseen tyynynä.


Vinkulelu paljastui ihan ensimmäisestä paketista ja sen Nelli sai avata itse. Nelli tosin innostui niin paljon paketin aukaisemisesta, että se repi lahjapaperin ihan pieneksi silpuksi ennenkuin alkoi leikkimään lelulla. 

Kaksi metallikuppia tuli myös tarpeeseen, sillä Nellin vanhat muovikupit olivat menneen myös huonoon kuntoon. Ainoa miinus näissä uusissa kupeissa oli se, että tuonne kupin sisäpuolen pohjassa oli sellainen iso tarra, josta jäi paljon liimaa, kun tarra irroitettiin.

Nelli sai lahjaksi myös tuollaisen hihnaan tai pantaan kiinni laitettavan led-valon.
Ja myös Natural Bitesin naudanmakuisia lihaherkkuja.
Muutama kuva vielä jouluaatolta :
Mummolassa käymässä
Nelli tykästyi heti uuteen petiinsä niin paljon, että makoili koko loppuillan siinä.


Amalia vietti aattoillan ylhäisessä yksinäisyydessään meidän kodinhoitohuoneessa. Sekin sai muutaman paketin, josta paljastui enimmäkseen ruokaa.
Hämyistä 

P.S. Poistin muuten noi turhat joulukalenterin luukut (linkkaa blogisi- ja arvontapostaukset).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti