perjantai 1. marraskuuta 2013

Mä tykkään susta niin että halkeenHuh, kiirettä on pitänyt minulla tällä viikolla koulun suhteen ja siksi postauksiakaan ei ole tullut. Nyt onneksi saa ottaa hiukan rennommin viikonloppuna, vaikka ensi viikon kokeisiin pitääkin lukea paljon, koska minulla on niitä ensi viikolla 7 eri koetta ! Ne on niitä kaksoistutkinnon huonoimpia puolia. Meillä on myös Nellin kanssa huomenna mätsärit Äänekoskella ja sunnuntaina viimeiset ohjatut tokotreenit.

Teitä lukioitakin on kertynyt jo 48 ja ajattelin sitten, kun 50 lukijaa tulee täyteen, niin pidän teille arvonnan.
Myös joulukalenterin päätin tehdä tänä vuonna ja siihen saa laittaa postausehdotuksia !

Treenirintamallekkin kuuluu hyvää. Viime viikolla tokokurssilla harjoiteltiin Nellin kanssa jääviä ja hyppyä. Meillähän on tuolla kurssilla ollut hieman ongelmia, koska Nelliä ei ole kiinnostanut siellä yhtään treenaaminen ja se on ollut enimmäkseen omissa maailmoissaan ja vaikeasti motivoitavissa. Aiemmilla kerroilla ollaan siis harjoiteltu pääasiassa seuraamista ja ryhmäliikkeinä paikallaoloa ja luoksepäästävyyttä.

Viime kerralla minulla kurssille mennessä minulla ei siis ollut odotukset kauhean korkealla. Heti kentälle päästyämme pääsimmekin treenaamaan ohjaajan kanssa ja otettiinkin tällä kertaa jääviä. Aloitettiin liikkeestä seis:illä, jota me oltiinkin jo Nellin kanssa harjoiteltu kotona aiemmin. Nelli innoistuikin tosi paljon jäävien harjoittelusta ja sen motivaatio oli ihan huipussaan !

Aloitettiin siis liikkeestä seis harjoittelu siten, että minä kävelen Nellin edessä ja heitin sille samalla hetkellä namin, kun sanoin käskyn. Parin toiston jälkeen kokeilin muutaman kerran etten heitäkkään heti käskyn jälkeen namia Nellille. Se onnistui ja Nelli pysähtyi heti käskun kuultuaan ! Maahanmenoa tehtiin samalla tyylillä,tosin jouduin aluksi käyttämään käsimerkkejä, mutta lopussa taas Nelli meni vauhdilla maahan ilman merkkiä.

Otettiin sitten ihan loppuun vielä hyppyä. Menin toiselle puolelle estettä ja ohjaaja toiselle ja sitten Nellin piti vuorotellen hyppiä meidän luokse ja me tietenkin palkkasimme sitä. Paikallaolo tehtiin myös ja siinä testasin vähän, että kuinka kauan Nelli pystyy ryhmässä makaamaan ilman palkkausta. Kahdestaan treenatessa tai pienessä häiriössä se pysyy sen 2 minuuttia ihan hyvin, mutta isossa häiriössä noin 1 minuutin.

Palkkaa tänne poseerauksesta !

Ymmärrätkö ? Vauhtia vauhtia !

Eikö sana kuulu ?

Lopussa kiitos seisoo ja Nelli saa hirvenluun. :)

Nelli, joka ei osaa pitää nokkaansa poissa.
Tänään käväisin Jyväskylässä ostoksilla ja poikkesin Biltemassa, josta mukaan tarttui 4kpl minikartioita Rallytoko-treeneihin (helppo pitää mukana, koska ne on niin pieniä) sekä uutuus raatolelu. M&M:stä ostin myös Berran fleecetaluttimen, jossa olivat aivan ihanat värit.
Postauksen loppuun vielä videota meidän tokotreeneistä. En toki yhtään nauranut Nellin etujaloille seuraamisessa.  En ole yhtään tajunnut, että se näyttää tuolta. :D Seuraaminen on näköjään aika väljää, mutta pitää sitä vielä työstää.
Videon laatu on vähän kökkö, sillä jouduin ottamaan sen vanhalla, paremmat päivänsä nähneellä pokkarillani.

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana blogi, sait uuden lukijan! Nelli on niin veikeän näköinen koiraystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Me Nellin kanssa toivotamme sinut tervetulleeksi ! ;)

   Poista
 2. Onpas nätti koira. Taidanpa minäkin jäädä seuraamaan blogiasi. :)

  VastaaPoista