torstai 17. lokakuuta 2013

Vauhdikas lomapäivä

Maanantaina lähdimme heti aamusta käymään mökillä. Nelli oli menomatkalla ihan levoton, eikä se olisi millään malttanut odottaa, että pääsemme perille. Melkein perillä huomasimme, että eväät olivat jäänet kotiin ja meillä ei ollut mukana mitään syötävää. Käännyttiin takaisin ja käytiin ostamassa läheiseltä huoltoasemalta rusinoita ja keksejä. :D Sitten kun vihdoin pääsimme meidän oman mökkitien alkuun niin päästin Nellin ulos autosta ja se juoksi ihan täysiä loppumatkan mökille. 

Käytiin myös rannassa tarkistamassa katiska ja sieltä löytyikin kaksi rapua !  Nelli ihmetteli mitä kummia otuksia ravut olivat, kun ne yrittivät napata saksillaan Nellin tassuista kiinni. Heitettiin sitten ravut takaisin järveen, kun olin ottanut niistä muutamat kuvat.Haravoin sitten muutaman tunnin mökin pihaa ja Nelli oli lähelläni koko ajan, kunnes se ihan yhtäkkiä karkasi naapurin mökille. Sitä se ei ole tehnyt pariin vuoteen, mutta nyt se sitten päätti lähteä. Onneksi se tuli melkein heti, kun kutsuin sitä takaisin, eikä naapurissakaan ollut ketään paikalla.


Vilikin tuli Nelliä moikkamaan vähän ennen kotiin lähtöä. Ne eivät olleetkaan nähneet toisiaan varmaan kuukauteen ja leikit olivat todella hurjia ! Ne juoksivat ihan täysiä meidän mökkiä ja pihaa ympäri toisiaan jahdaten ja välillä kävivät metsässäkin juoksemassa.


Dojoing !

Grauh !

Palattiin kotiin sitten viiden aikoihin ja noin puolen tunnin päästä lähdettiin Saaran ja Glorian sekä Paulan ja Kertun kanssa Tärttämäkeen lenkille. Kerkesimme juuri Tärttämäen päälle auringonlaskun aikaan ja me yritettiin sitten ottaa koirista yhteiskuvaa kalliolla. Se ei ollut kovin helppo homma, sillä koirat eivät millään meinaneet pysyä paikollaan, vaan tulivat aina vuorotellen meidän luoksemme. Yhden jotenkuten onnistuneen kuvan sain, mutta se ei ole kyllä laadulla pilattu. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti