torstai 10. lokakuuta 2013

Piha-agilityä

Minä olen ottanut tässä parin viikon aikana itseäni niskasta kiinni meidän agilityn suhteen ja olen kerran viikossa rakentanut meidän pihaan radan. Nellikin on tykännyt, kun se saa tehdä välillä jotain muutakin, kun tokoa. Viime viikolla mentiin putkea sekä valssiharjoituksia, joissa meillä oli aluksi hieman vaikeuksia. Tällä viikolla harjoiteltiin sitten pääasiassa keinua ja keppejä. Keppejä lähdin opettamaan Nellille ihan alusta, koska ei ollut menty niitä pitkään aikaan ja ne ei oikein ollut Nellillä hallussa.
ÅVideota radasta en tällä kertaa voinut ottaa, koska en saa uudella kamerallani otettua videota, kun siinä on niin hidas muistikortti. : / Tilasin uuden muistikortin gigantista, mutta se ei ole vielä kotiutunut.
Malliposeeraus
Behind the scenes
Agilityn jälkeen me lähdettiin sitten käymään lenkillä kuhnamonrannassa ihanan aurinkoisessa säässä.Vielä tänään kerkeää laittamaan kysymyksiä kysymyspostaukseen !

2 kommenttia:

  1. Oot emman treeniblogin lukijana jonka olen lopettanut. Jos meidän puuhailut kiinnostavat yhä niin liity lukijaksi. http://emmamaista.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista