maanantai 2. syyskuuta 2013

Smells like autumn

Mökille matkustettiin toissa viikonloppuna viettämään viimeisiä lämpimiä kesäpäiviä. Silloin oli vielä ihan kesäinen ilma, mutta nyt kyllä huomaa, että syksy on tosiaankin saapunut.


Melkein heti mökille saavuttuamme Vili tulikin moikkaamaan Nelliä. Ne touhusivatkin siinä sitten noin tunnin ajan, kunnes Viliä tultiin hakemaan takaisin kotiinsa. Parin tunnin kuluttua V olikin kuitenkin karannut saunan ikkunasta takaisin Nellin luokse ja niiden leikit jatkuivat taas noin tunnin ajan (kuvia leikeistä on edellisessä postauksessa).
Vili piipahti  illalla noin 12 aikaan vielä kerran Nellin luona käymässä. Silloin se ei onneksi ollut kauaa, sillä Nelli ei enää niin myöhään ollut leikkimispäällä. Naapuri tuli sitten hakemaan sitä takaisin, mutta eipä Vili antanutkaan kiinni ja sitten yritettiinkin epätoivoisesti naapurin ja Nellin kanssa ottaa sitä kiinni pimeässä metsässä. :D
Vilin lähdön jälkeen vuorossa olikin vuosittaiset kuvat kivellä ^Nelli osasikin jo poseerata taitavasti, olihan tuo jo neljäs kerta, kun Nelli kivelle joutui.

Kalansilmällä ;)
Illalla sitten lähdimme vähän retkeilemään ilta-auringossa eräälle rinteelle järven toiselle puolelle. Nelli syksyikin heti, kun pääsi veneestä pois, ylös rinnettä. Se oli aika kauan poissa, mutta tuli sitten lopulta ihan läkähtyneenä mäen päälle ja kävi makaamaan viereeni.
Yöllä Nelli löysi sisäisen vahtikoiransa. Se nimittäin alkoi ihan yhtäkkiä ulkona haukkumaan ja murisemaan meidän mökitielle päin. Ei siellä näkynyt mitään, mutta Nelli kuulosti tosi vihaiselta ja se kun ei yleensä turhaan hauku. Olisikohan siellä ollut karhu tms. tai Vili (joka oli ollut koko illan kadoksissa) ? Me nähtiin seuraavana päivänä noin kilometrin päässä mökistä karhun jälkiä. :O
Aamuauringossa

Nelli pääsi sitten sunnuntai aamuna taas jäljestyshommiin. Taas sujui hyvin ja Nelli löysi jäljen lopun nopeasti. :)
Lammikolla Nelli ihmetteli missä kaikki vesi on ?
Luultavasti viimeisen kerran tänä vuonna mentiin myös vepeä meidän omassa mökkirannassa. Nelli ei jostain syystä yleensä tykkää edes uida siinä, mutta nyt sille tämäkin ranta kelpasi. Aluksi Nelli kävi hakemassa minua ihan läheltä rantaa ja sitten parin kerran jälkeen siirryin vähän kauemmaksi, että Nelli joutui uimaan. Tajusin tällä kertaa, jopa laittaa märkäpuvun päälle, ettei tulisi niin kylmä ja ettei uikkarit olisi ihan täynnä hiekkaa. :D Loppuun myös heittelin Nellille vähän vesileluja, joita se ihan innoissaan haki.


Ulkoasukin muuttui tänään syksyisemmäksi. Bannerin saimme tällä kertaa täältä! Kiitos vielä kerran ! :)


2 kommenttia:

  1. Upeita maisema kuvia!!!
    Niin ja Nellin kuvia kiveltä.
    Ois muuten hyviä kuvia vaikka tulostaa tauluks...

    T:iltarusko

    VastaaPoista