lauantai 28. syyskuuta 2013

Mitä ikinä uskalsin toivoa mä sain sen

Keskiviikkona koulun jälkeen lähdin käymään Jyväskylässä ostoksilla. Suunnitelmissa oli ostaa vain Nellille Mustista & Mirristä Maukas-aterioita. Keskustasta palattuamme menimme sitten Seppälänkankaalle erääseen pizzeriaan syömään, ja jotenkin minulle tuli yhtäkkiä ruokailun aikana mieleen koiraolut, jonka mainoksen olin nähnyt Koirat-lehdessä. Mainoksessa sanottiin, että sitä myytäisiin Lemmikkikeskuksissa, joka olikin ihan nurkan takana. Sitten oli ihan pakko mennä tarkastamaan asia, ja kyllä sitä todella myytiin siellä 5e/plo. Olihan sitä olutta ihan pakko ostaa Nellille. :D Vielä en ole kerennyt Nellille olutta antamaan, mutta sitten kun olen juottanut tuon sille ajattelin tehdä tänne blogiin pientä tuote-arvostelua.


Seuraavaksi mentiin Palokkaan ja minä lähdinkin heti Mustiin&Mirriin ostamaan Nellille niitä ruokia. Pakastehyllylle saavuttuani huomasin lapun, jossa luki, että lähes kaikki Maukas-ateriat ovat -50% pakastevian takia. Ne olivat olleet -10°C sen -18°C sijaan. Aterioita tulikin sitten ostettua lähes koko muovikassillinen, vaikka olinkin suunnitellut, että ostan vain muutaman ja kokeilen maistuvatko ne Nellille. Makuina otin kalkkunan jauhelihaa, lohta, naudan mahaa, nauhan lihaista rasvaa ja jauhettua poroa ainakin. Pidetään peukkuja pystyssä, että Nellille maistuisi edes jokin noista.
Meinasin myös ostaa sianluita, mutta sitten jätin ostamatta, koska Nelli alkaa saamaan tästä viikonlopusta alkaen hirvenluita.


Mustin & Mirrin jälkeen sitten viimein päätin pari tuntia kestäneen jahkailuni, että ostanko jo nyt uuden kameran, ja päädyin sitten kotiuttamaan Canon EOS 600D:n. Enkä kadu ! :)
Tykkään kyllä tosi paljon tuosta uudesta kamerasta, vaikka vasta tänään pääsin sillä kuvailemaan ulos. Vielä kun oppisi sitä kunnolla käyttämään.Entisen Olympukseni myin jo eilen pois.

Huomenna meillä alkaa Toko-kurssi Äänekoskella. Ilmoittautuminen sinne alkoi viime viikon Perjantaina ja kaikki 5 paikkaa täyttyi neljässä minuutissa, mutta me onneksi päästiin mukaan !!

2 kommenttia:

  1. ''Onnea'' uudesta kamerasta :) Ja tsemppiä huomiselle toko-kurssille, hyvin se menee!

    VastaaPoista